Головна » 2019 » Январь » 19

львів 001.JPG

Національно-патріотичне виховання учнівської молоді

Щодо відзначення 100-річчя 
проголошення Акта злуки 
Української Народної Республіки і 
Західноукраїнської Народної Республіки

План заходів з підготовки та відзначення 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області (начальник Чернега В.Г.).
Рекомендуємо розпочати тиждень 21 січня 2019 року в усіх закладах загальної середньої освіти з першого тематичного (щодо 100-річчя проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР) уроку під час навчального процесу, забезпечити організацію проведення 22 січня 2019 року інших тематичних заходів у межах компетенції (пун ... Читать дальше »

Просмотров: 246 | Добавил: osvita-mmrlo | Дата: 19.01.2019 | Комментарии (0)

львів 001.JPG

Національно-патріотичне виховання учнівської молоді

Фотовиставка до Дня Соборності України: 
«Україна – це ми!» 
Відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області (начальник Чернега В.Г.) рекомендує організувати у ЗЗСО фотовиставку до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» до 25 січня 2019 року.
Мета: активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та розкриття нових юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни.
Завдання Фотовиставки:
-формування в учнівської молоді почуття національної гідності, патріотизму, причетності до історії і сьогодення України, формування комунікативних навичок, соціа ... Читать дальше »

Просмотров: 240 | Добавил: osvita-mmrlo | Дата: 19.01.2019 | Комментарии (0)

львів 001.JPG

Про підсумки проведення 
міського фестивалю-конкурсу мистецтв 
для дітей та юнацтва “Різдвяні канікули – 2019 ”

16 січня 2019 року проведено міський фестиваль-конкурс мистецтв для дітей та юнацтва “Різдвяні канікули - 2019” з метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді з різних видів та жанрів ми
У міському фестивалі-конкурсі мистецтв для дітей та юнацтва “Різдвяні канікули – 2019” брали участь переможці 
ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів» - 3 учасники
Філії «Мостиський ЗЗСО І-ІІ ступенів»
ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів» - 1 
Філії «Липниківський ЗЗСО І-ІІ ступенів»
ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів» - 4
ОЗ «Мости ... Читать дальше »

Просмотров: 269 | Добавил: osvita-mmrlo | Дата: 19.01.2019 | Комментарии (0)

львів 001.JPG

Національно-патріотичне виховання

Бандера – символ нескореної нації

Степан Бандера – це Герой України, Людина-легенда у літописі історії України. Настав час гордо піднести його ім’я по всій вільній Україні, щоб кожна жива душа подякувала Богові за те, що послав нам таку світлу постать в найтемніші часи більшовицького режиму.
З нагоди відзначення 110 річниці від дня народження незламного борця за Самостійну Україну Степана Бандери, Людини, яка мала у собі найкращі чесноти Української нації, на базі ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 2 І-ІІІ ступенів» проведено учительську конференцію «Бандера – символ нескореної нації». 
У роботі конференції брали участь учителі МО історії та географії, української мови та літератури, педагоги-організатори, шкільні бібліотекарі.  ... Читать дальше »

Просмотров: 410 | Добавил: osvita-mmrlo | Дата: 19.01.2019 | Комментарии (0)