Головна » 2017 » Март » 1 » ЗІРКА, ЯКА ГОРИТЬ УСЕ ЖИТТЯ
10:18
ЗІРКА, ЯКА ГОРИТЬ УСЕ ЖИТТЯ

львів 001.JPG

    Зіркою такої величини для всіх українців є Леся Українка. Мовби крізь серпанок легендарності проступає до нас образ поетеси, образ ніжний і чистий. Інколи веселий, частіше – в задумі чи смутку. Кожним словом, променем думки, кожним болем своїм живе в душі нашого народу людина, що ім’я її – Леся.

    Щоб краще відкрити для себе образ цієї геніальної жінки, ближче познайомитися з творчою діяльністю, особистим життям видатної української поетеси, учням Підлісецької ЗОШ І-ІІ ступенів  була представлена виставка,яку підготувала вчитель української мови та літератури Синиця М.Р.Щоб гідно вшанувати  146 річницю з дня народження Лесі Українки, в нашій школі відбувся виховний захід: «Леся - славна дочка України».Свято підготували і провели учні 7 класу разом з класним керівником  Синицею М.Р. Протягом заходу лунали вірші Лесі Українки, діти співали пісні на слова поетеси, провели інсценізацію уривку з «Лісової пісні».
    Також було переглянуто відеоролик на тему: «Леся - дочка Прометея».
 В кінці заходу учні сплели віночок пам'яті для Лесі Українки.

    Тож будемо і ми вчитися терпіння, віри, любові і надії у нашої неповторної  Лесі, яка своїм життям, своєю творчістю довела, що «…забуття не суджено їй» і вклала в уста головної героїні «Лісової пісні» слова, які по праву можна віднести до неї самої .

 

 

Переглядів: 229 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar