Головна » 2017 » Март » 10 » ЗАГАЛЬНОШКІЛЬНІ БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ У ПІДЛІСЕЦЬКІЙ ЗОШ
18:09
ЗАГАЛЬНОШКІЛЬНІ БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ У ПІДЛІСЕЦЬКІЙ ЗОШ

львів 001.JPG

Перед сучасною школою поставлено надзвичайно важливе  завдання формування творчої, соціально активної , усебічно розвиненої особистості, громадянина – патріота. Це завдання можна успішно вирішити лише за умови створення міцного тандему  між школою та батьками.

З метою інформування та обговорення актуальних питань та проблем, що виникають в процесі організації навчально-виховної роботи, 06 березня 2017 року в приміщенні школи відбулися загальношкільні батьківські збори, на яких були обговорені актуальні проблеми у школі та роль батьківської громадськості в справі навчання та виховання дітей в сучасних умовах.

Присутні обрали головою зборів директора школи Пемпуся І.В., а секретарем вчительку української мови та літератури Голубко Е.Г.

  • Далі учасники зборів затвердили такий порядок денний:
    1. Про стан підвезення учнів школи та ремонт шкільного автобуса.

2. Про організацію гарячого харчування у ІІ семестрі 2016-2017 н.р. та шляхи його покращення. (Пемпусь І.В., директор школи.Тур Л.Г., відповідальний за харчування).
3. Батьківський всеобуч: діти в соціальних мережах. Небезпечні ігри, гра «Синій кит». (Поцілуйко О.М., практичний психолог).

4. Про підготовку до закінчення 2016-2017 навчального року та проведення ремонту школи та навчальних класів (Пемпусь І.В., директор школи).

Перед батьками виступив директор школи Ігор Пемпусь, який докладно розповів про проблеми із підвезенням дітей, через несправність шкільного автобуса. Довів до відома батьків, які заходи приймаються для покращення ситуації та про ремонт автобуса. Також ознайомлено зі станом забезпечення учнів гарячим харчуванням у школі. Відповідальний за організацію харчування Люба Тур розяснила, які категорії дітей мають право на безкоштовне харчування, та як відбувається харчування за програмою 60% на 40%.  Практичний психолог Олена Поцілуйко провела батьківській всеобуч про небезпечні ігри в соціальних мережах. Актуальність цієї теми викликана ситуацією, яка склалася в середовищі сучасної молоді, що призводить до самогубств та фізичних і психологічних травм через поширення в соціальних мережах небезпечних захоплень, зокрема грою «Синій кит». На завершення І.Пемпусь ознайомив батьків з порядком закінчення навчального року, підготовкою та проведенням державної підсумкової атестації у 4 та 9 класах. Окремо зупинився на проблемах пов’язаних з ремонтом класів та школи в цілому. Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, збори прийняли відповідні рішення.

 Присутні на зборах батьки брали активну участь в обговоренні всіх питань, вносили свої пропозиції, зокрема Марія Тлумак, Люба Чурко, Ганна Роман, Ганна Микосовська та інші, що засвідчило цікавість батьків до життя і проблеми школи та їх вирішення. Лише  тісна співпраця між усіма учасниками навчально-виховного процесу дає можливість для розвитку сучасної школи.

 

 

Переглядів: 254 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar