Головна » 2019 » Ноябрь » 8 » X МІЖНАРОДНИЙ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА 2019-2020 н.р.
11:19
X МІЖНАРОДНИЙ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА 2019-2020 н.р.

львів 001.JPG

Про проведення X Міжнародного
мовно-літературного конкурсу
учнівської та студентської молоді
імені Тараса Шевченка серед учнів 
закладів загальної середньої освіти
 у 2019-2020 н.р.

 

На виконання Указу Президента України  від 30 вересня 2010 року № 928

«Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді 
 імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 571 «Про затвердження Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», листа Міністерства освіти і науки України від 30 вересня 2019 року №1/9-615 «Про проведення X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», наказу департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації від 29.10.2019 №07-01/400 «Про проведення X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів закладів загальної середньої освіти 
у 2019-2020 н.р.»  з метою піднесення престижу української мови і літератури серед молодого покоління, заохочення учнів до вивчення рідної мови, виявлення обдарованої учнівської молоді, майбутньої плеяди літературних митців, розвитку їх творчого потенціалу, виховання у молодого українства поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні й за її межами, рівня знань з української мови і літератури 

 
НАКАЗУЮ:

1. Керівникам ЗЗСО, НВК

1.1. Забезпечити організацію та  проведення  X Міжнародного мовно-літературного конкурсу  імені Тараса Шевченка серед учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти :

1.2. I-й  (шкільний) етап Конкурсу провести до 20 листопада 2019 року.

       Початок о 13.00 год.

1.3. Визначити переможців (по 1 з кожного класу) для участі  у II (міському) етапі  

      Конкурсу.

              1.4. При  організації  і  проведенні  І етапу  Конкурсу  керуватися Положенням про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 571 «Про затвердження Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка».

2. Звіти про проведення І етапу та заявки на участь команд у ІІ етапі X Міжнародного мовно-літературного конкурсу  імені Тараса Шевченка шкільному оргкомітету подати на третій день після проведення І етапу методисту, який відповідає за науково-методичний супровід викладання предмета.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступницю начальниці відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області Гнатовську Н.М.

 

Начальник відділу освіти, культури і туризму,

 молоді та спорту                                                                                                В.Г.Чернега

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 251 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar