Головна » 2017 » Март » 2 » ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
17:49
ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

львів 001.JPG

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. Останніми у цьому довгому списку стали герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.

То чи може бути забутою кров героїв, пролита на вулицях Києва? Чи можемо ми, живі, забути невинно убієнних? Можлива лише одна відповідь – Ні!

З метою вшанування памяті героїв Небесної сотні, прищеплення любові до Батьківщини та виховання патріотичної свідомості в Стрілецькому НВК було проведено ряд заходів.

Основним з них була  відкрита виховна година в 9 класі на тему: «Герої не вмирають», яку проводив класний керівник Макух З.В., і на яку були запрошені учні 5-9 класів школи.

 Учні 9 класу читали вірші, в яких висловили слова шани людям, які поклали голови за наше щасливе майбутнє.

Виступи школярів тісно перепліталися із показом презентації слайдів, які відображали хронологію жахливих подій на Майдані під час Революції гідності.

Слова пісень «Пливе кача» і «Мамо, не плач» не залишили байдужим нікого серед учнів і вчителів.

Виконання пісні «Господи, помилуй» всі учасники виховної  години слухали стоячи.

 Дуже доречним і повчальним було використано перегляд документального фільму «Революція гідності», під час якого всі побачили простих людей, які гинули за честь, за волю, за право бути народом і стали героями.

Підсумовуючи виховний захід, класний керівник закликав всіх присутніх до того, щоб пам’ять всіх невинно вбитих згуртувала нас, живих, дала нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

 

 

Переглядів: 237 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar