Головна » 2017 » Март » 13 » ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ
15:48
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ

львів 001.JPG

         20 березня – Всесвітній День Землі. У різних куточках світу у цей день проходять акції, що мають на меті покращення екологічної ситуації. В Мостиському Будинку дитячої та юнацької творчості з 13-го по 21-ше березня проходитиме акція «Коли старим речам друге життя дамо, ми менше Землю бруднимо!». Метою даної акції є навчити молоде покоління раціонально використовувати вторинну сировину, що є надзвичайно актуальною проблемою у Львівській області.

         Наші вихованці братимуть участь в майстер-класах із виготовлення іграшок, предметів декору та аксесуарів із старих речей, що зазвичай потрапляють у смітник. В акції братимуть участь гуртки «Юний художник» (керівник Н.Лех), «Український народний одяг» (керівник Л.Лизуник), «М’яка іграшка» (керівник Н.Здирко), «Англійська мова» (керівник Н.Гонтова).

         Перший майстер-клас «Чарівні папуги» провела вихованка гуртка «Юний художник» Лех Діана (12р.). Інформація про дану акцію у формі відео братиме участь в обласному конкурсі екологічного відео «Моя екологічна історія».

Переглядів: 240 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar