Головна » 2017 » Апрель » 11 » ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я НА БАЗІ СТРІЛЕЦЬКОГО НВК
15:14
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я НА БАЗІ СТРІЛЕЦЬКОГО НВК

львів 001.JPGЩорічно, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я – один із Міжнародних днів ООН. Мета дня – привернути увагу громадськості до питань щодо  охорони здоров’я, залучити підростаюче  покоління до здорового способу життя; узагальнити знання учнів про корисну їжу та її позитивний вплив на збереження і зміцнення здоров'я дорослих і ді­тей, про основи культури і традиції харчування.

6 квітня учні Стрілецького НВК брали участь у загальношкільному проекті «День здоров’я». Школярі нашої школи святкували цей день особливо. Він розпочався загальношкільною лінійкою, на якій діти отримали інформацію про започаткування Всесвітнього дня здоров’я, провели гімнастику і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. Захід розпочався з виступу під назвою «Дбаємо про здоров’я»

Школярі мали можливість висловити думку щодо значення здоров’я для кожного з них, створити модель здоров’я.

Під час театральної вистави діти вкотре  переконались, перш ніж придбати будь-яку харчову продукцію, необхідно ретельно ознайомитися, що міститься у їхньому складі та не зважати на привабливий вигляд.

Усі учасники отримали  пам’ятки про здорове харчування. День був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та  позитивними  емоціями поверталися додому.

 

Переглядів: 272 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar