Головна » 2017 » Май » 26 » Виховні заходи на базі Мостиської ЗОШ №2 I-III ступенів, присвячені Дню Героїв
14:28
Виховні заходи на базі Мостиської ЗОШ №2 I-III ступенів, присвячені Дню Героїв

львів 001.JPG

 День Героїв – це день пам’яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Цей день відзначають понад сімдесят років. Свято було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН.

День Героїв- свято, яке потрібне, щоб на вчинках героїв, які захищали свій край, виховувалися нові покоління захисників Батьківщини.

Саме тому 23 травня 2017 року у Мостиській ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів проводилася загальношкільна лінійка та просвітницька інформація, присвячені Дню Героїв. У 10 –А класі був проведений урок мужності  «Пам’ятаймо імена Героїв». Також запросили учнів нашої школи, які були учасниками АТО. На зустрічі з воїнами учні мали змогу почути розповіді про героїв, які чинили шалений опір антиукраїнській владі, про борців за територіальну цілісність і незалежність України - вояків АТО, які є взірцем служіння українській нації для сучасної молоді.

О 14.00 учні 9-Б класу Боцько Оксана, Сем’янін Олександр,  Костецька Марія, Фещук Оксана, Шупка Дмитро, Гірняк Надія відвідали захід, присвячений Дню Героїв, який відбувся у Мостиському Будинку Культури і урочисто під  звуки повстанської пісні поклали квіти до пам’ятників Т.Г.Шевченка, Б.Хмельницького, Матері Божої, Небесної Сотні.

 

 
                                                                          

Переглядів: 278 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar