Головна » 2017 » Май » 17 » "Україно, молюсь за пам'ять убієнних за волю синів..."
18:39
"Україно, молюсь за пам'ять убієнних за волю синів..."

львів 001.JPG

     Під такою назвою у Пнікутському НВК (Мостиська міська рада,  Директор Гоян І.Д.) 12.05.2017р. педагог –організатор Стрільчук Н.В. та учні  6, 7, 8 та 2 класів  провели  лінійку - реквієм .

    Мета:  гідно вшанувати  подвиг Українського народу, його визначну  роль у перемозі в Другій Світовій війні, висловити  повагу всім борцям проти нацизму, увічненити пам’яті про загиблих воїнів УПА, жертв війни.

      Розпочала  захід педагог - організатор  словами «... пам'ять - це не просто частина історії. Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість».  Ведучі Мантошко Христина та Любас Дмитро  розповіли  присутнім про грізні роки Другої Світової війни. Учні наголосили, що не згасає пам'ять про тих, хто приніс на вівтар Великої Перемоги своє життя, хто поліг у боях заради щастя інших. Не залишили нікого  байдужими поезії про війну,  які декламували Сікорський Р., Роман О., Вйонцек К., Стабрин В.,Мисаковець Л. та Мисаковець П.  До глибини душі вразила  пісня «Я не хочу гратись у війну».

   Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

 

 

Переглядів: 281 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar