Головна » 2017 » Март » 16 » УЧАСТЬ УЧНІВ СТРІЛЕЦЬКОГО НВК У ПРИРОДНИЧИХ КОНКУРСАХ
14:01
УЧАСТЬ УЧНІВ СТРІЛЕЦЬКОГО НВК У ПРИРОДНИЧИХ КОНКУРСАХ

львів 001.JPG

Учні Стрілецького НВК брали участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Зоологічна галерея» та Всеукраїнській акції «Годівничка».

Метою конкурсу «Зоологічна галерея» є виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону та активізація пізнавальної діяльності учнів до представників тваринного світу з різних зоогеографічних областей. Учениця 8-го класу, Войцехівська Софія, виконала два малюнки формату А-2 «Лисиця-хитрунка» та «Тигр-символ грації», які були надіслані для участі в «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості української молоді» (ЛОЦЕНТУМ).

     Учні Стрілецького НВК були також залучені до проведення Всеукраїнської акції «Годівничка». Ними були виготовлені та розвішані різні типи годівниць для підгодовування зимуючих птахів. На конкурс у ЛОЦЕНТУМ були вислані 7 фотографій із зображенням годівниць, розташованих у природних умовах. Авторами світлин виступили учениця 7-го класу Ковальська Марлєна та учень 9-го класу Ковальський Давід. Завдяки цьому конкурсу школярі розширили свої знання з біології птахів та особливостей їх підгодівлі взимку.

 

Переглядів: 285 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar