Головна » 2017 » Апрель » 12 » Участь у Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму
10:11
Участь у Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму

львів 001.JPG

     5 квітня 2017 року в КЗ ЛОР» «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» пройшов очний тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму.

      Конкурс є щорічним змаганням талановитої учнівської молоді, яка займається дослідженням  у галузі природничих наук.

    Учні Мостиської ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів з польською мовою навчання Романів Ірина, Сюта Ілона та Жулкевич Едита пройшли заочний тур конкурсу і представляли свої роботи у номінаціях «Екологія» та «Медицина і охорона здоров’я». Романів Ірина здобула перемогу в номінації «Екологія», Жулкевич Едита посіла ІІ, а Сюта Ілона ІІІ місце у номінації «Медицина і охорона здоров’я». Переможці були нагороджені подарунками та дипломами, а науковий керівник – вчитель біології Мостиської ЗОШ №3 к.б.н. Головач О.М. – подякою департаменту освіти і науки Львівської ОДА.     

    Роботи переможців будуть надіслані до оргкомітету Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму для участі у відбірковому заочному етапі конкурсу.

Переглядів: 258 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar