Головна » 2017 » Апрель » 11 » Щоб бути до праці готовим - потрібно завжди бути здоровим
15:25
Щоб бути до праці готовим - потрібно завжди бути здоровим

львів 001.JPG

Під таким девізом 06.04.2017 року в Мостиській ЗОШ№2 І-ІІІ ступенів пройшов захід присвячений Всесвітньому Дню здоров’я , який підготували заступник директора з виховної роботи Помажак О.І. разом з вчителем музичної культури Макар Г.М.

Ведучими на святі були учні 8-Б класу Сакар С. та Сюта І. У своїх виступах дівчата акцентували увагу на те, що без здоровя  жодна людина не може бути щасливою. А чи завжди ми бережемо своє здоровя – головне наше багатство? Ми живемо  у ритмі нашого часу. А сьогоднішній час  - час відбудови молодої України, час боротьби за тверезий і здоровий спосіб життя.

Учні 7  -А класу продекламували рядки, в яких закликали до здорового способу життя та розповіли про негативний вплив шкідливих звичок на організм молодої людини.

Любов до навколишнього світу на своїх малюнках продемонстрували Консович В. (10-А) та пачковська А.(8-А). П’ятикласниця Гранат А. показала свої артистичні здібності у танці, як у найбільш хвилюючому та найбільш прекрасному зі всіх видів мистецтв, оскільки він є відображенням життя. Свято продовжила юна бандуристка, учениця 9-Б класу Врубель І., яка виконала пісню «Калина». Під козацький марш присутні у залі зустріли козаків нашої школи, вихованців Мостиського осередку «Шаблезуб». Глядачі в захопленні спостерігали, як чітко вони виконують усі вправи бойового гопака. Гарно та весело виконували сценічну гумореску учні 8- Б класу Синиця В., Хробак А. Макар С.,в якій жартівливо розповіли про застосування народних засобів у зміцненні організму.

Не залишив байдужими присутніх виступ Вергуна С., Макарчука П., Польної С., Кміть В. ,які виконували пісні  в яких прозвучали слова про здоровий спосіб життя та способи загартування організму. Зворушливо зі свічками у руках учні Кривяк П., Іжаковська М., Правдюк Р. - розповіли про те, що будь –якої миті життя людини може обірватися, згаснути, як вогник. І тому люди повинні цінувати життя, ділитися своїм теплом з оточуючими.

Наприкінці заходу учасники свята виконували дитячий гімн «Моє імя – Україна».

 

Переглядів: 229 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar