Головна » 2018 » Май » 29 » Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища
16:36
Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища

львів 001.JPG

       Реформа освітньої галузі є надзвичайно важливою. Адже  майбутнє держави визначає навчання молодого покоління. Очевидно, що сьогодні українська освіта не відповідає ані сучасним запитам з боку особистості та суспільства, ані потребам економіки, ані світовим тенденціям. Потужну державу і конкурентну економіку може забезпечити згуртована спільнота творчих людей, відповідальних громадян, активних і підприємливих. Саме такий потенціал має готувати сучасний учитель з мисленням XX столітт

 У новій школі суттєво зміниться роль вчителя. Адже для сучасних дітей педагог уже не є єдиним джерелом знань – потрібну інформацію можна знайти і в книжках, і в Інтернеті.  Саме в цих умовах підсилюється висока роль учителя як партнера у вихованні особистості. На допомогу вчителеві створюють освітній портал із методичними та дидактичними матеріалами, українськими е-енциклопедіями, мультимедійними підручниками та інтерактивними онлайн-ресурсами.

          Отож  педагоги повинні прорекламувати освіту зсередини. Розкрити, яка вона є, що потрібно змінювати сьогодні!

З цією метою учительство закладів загальної середньої освіти Мостиської міської ради Львівської області (Мостиська ОТГ)  буде брати участь в  онлайн-тестуванні «Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища».     

Дослідження проводитиметься у травні-червні 2018 року та

в червні 2019 року.  Респонденти зможуть індивідуально заповнити онлайн-анкету до 30 червня 2018 року у будь-який зручний для них час, відзначаючи відповідним чином вибраний ними варіант відповіді.

         Посилання   розміщені на сайтах Відділу ОКТМС, ЗЗСО  та інформаційних стендах закладів освіти  щодо опитування респондентів за допомогою електронної форми за адресами:

 учителів, адміністрації ЗСО -https://docs.google.com/forms/d/1ila4UeXffheF8CcKIFtmRrY_drOUrCM9axZkgvGPa6c/edit;

науково-педагогічних працівників, адміністрації ЗВО - https://docs.google.com/forms/d/1sO7p884ba8fea7lJJG38j8PWoaQYB1m3FuqPJcZvzss/edit

  Участь в опитуванні є добровільною.

 

       В.Г.Чернега, начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області                                                  

 

 

 

 

                                                

 

Переглядів: 402 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar