Головна » 2017 » Декабрь » 1 » . Профілактична лекція за участю правоохоронців у Твіржанському НВК
09:56
. Профілактична лекція за участю правоохоронців у Твіржанському НВК

Наркоманія, алкоголізм, підліткове насильство, а також торгівля людьми – доволі актуальні проблеми сьогодення. 22 листопада для учнів 9-11 класів було організовано зустріч з представниками правоохоронних органів,  метою якої було нагадати дітям про проблему торгівлі людьми, яка існує в нашому суспільстві та ознайомити із відповідальністю, яку можуть нести учні за скоєні ними правопорушення.

          Із вступним словом до учнів та гостей звернулася директор Твіржанського НВК Книшик С.І., яка підкреслила важливість проведення профілактики вищеназваних явищ серед учнів.

         Інспектор з ювенальної превенції Мостиського відділення поліції Яворівського ВП  ГУНП у Львівській області старший лейтенант поліції Петик В.В. ознайомила учнів зі змістом адміністративного та кримінального кодексу, що стосується неповнолітніх у разі вчинення правопорушень і наголосила на відповідальності за паління у публічних місцях.

        Інспектор Мостиського районного сектору з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Грицалик М.Я. нагадала учням, що таке торгівля людьми та як вона може проявлятися.

      Фахівець з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Мостиського районного сектору Гринда М.Б. ознайомила учнів із заходами безпеки, які необхідно знати перш ніж вирушати за кордон, щоб уберегти себе від можливості стати жертвою торгівлі людьми.

     Гості показали старшокласникам фільм «Торгівля людьми», у якому за основу взято реальні історії з життя жертв сучасного рабства, а також подарували учням тематичні буклети.

Переглядів: 256 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar