Головна » 2018 » Апрель » 5 » Про організацію та проведення заходів щодо місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля
20:38
Про організацію та проведення заходів щодо місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля

львів 001.JPG

У рамках проведення місячника  благоустрою, озеленення та Дня довкілля   у закладах загальної середньої освіти, закладах позашкільної освіти, закладах дошкільної освіти Мостиської міської ради Львівської області було організовано прибирання  територій.

          Впорядковано та приведено до належного естетичного та санітарного стану клумби, спортивні майданчики. Висаджено вічнозелені дерева, багаторічні кущі,  квіти. В процесі озеленення територій брали участь школярі  5-11 класів, учителі трудового навчання, біології, фізичного виховання, технічні працівники закладу. Організовано роботу з ліквідації стихійного сміттєзвалища .

        Озеленення  території має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють роль своєрідного фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість і ступінь рухомості повітря, а також мають значний вплив на здоров’я школярів та мешканців мікрорайону.

Учні та учителі філії «Липниківський ЗЗСО І-ІІ ступенів» долучилися до проведення толоки. Завзято працювали на шкільному подвір’ї. Робота кипіла: одні підмітали, інші - вигрібали сухе листя і траву, хлопці виносили сміття.
           Сонячного, погожого дня вдалося зробити чимало. Шкільне подвір’я засяяло чистотою і порядком. Своїм гуманним вчинком  учасники толоки  показали, що школа-наш другий дім. Ми усі прагнемо, щоб затишно було в нім. Тож, творімо добрі справи і добре нам буде.

            Дякуємо усім, хто долучився до толоки, усім, хто бажав створити затишок біля рідної школи, села.

Звіт по довкіллю Пнікутського НВК

              З метою озеленення, благоустрою та  поліпшення естетичного і санітарного стану території     Пнікутського НВК проведено:

-  загальношкільну толоку: працівники НВК підмітали доріжки, збирали сміття,білили дерева, косили траву;

- висаджено саджанці дерев учнями 6-9кл. під керівництвом вчителя біології  Нестор М. М.;

- упорядковано пам’ятник воїнам, які загинули  у ВВв.;

- проведено бесіду «Природо, ти наш другий дім, колиско мила, берегине славна» з учнями 1-4 класів – класні керівники.

 

 

Переглядів: 354 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar