Головна » 2021 » Апрель » 8 » Про АТЕСТАЦІЮ педагогічних працівників ЗЗСО у 2021
15:32
Про АТЕСТАЦІЮ педагогічних працівників ЗЗСО у 2021

Надія ГНАТОВСЬКА - в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту, голова атестаційної комісії II рівня Мостиської міської Львівської області

Атестація – це справжня школа підвищення і ствердження фахової майстерності педагога, здійснюється відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 р. № 930 та змінами до нього.

6 квітня 2021 року проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради. Розглядались клопотання атестаційних комісій І рівня щодо атестації 50 педагогічних працівників та прийнято рішення про відповідність займаній посаді 12 керівників та заступників директорів закладів загальної середньої освіти Мостиської міської територіальної громади. Обговорено питання щодо морального заохочення педагогів грамотами відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради, департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Міністерства освіти і науки України, що безумовно активізує професійну діяльність учителів, посилює у них мотивацію якісної роботи, підвищує персональну відповідність за результати освітньої діяльності

Відділ освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради щиро дякує членам атестаційних комісії І та ІІ рівнів за плідну та об’єктивно проведену роботу.

Вітаємо всіх освітян, які успішно пройшли важливий етап діяльності закладів освіти, підсумок професійної майстерності педагога, його найкращих фахових умінь.

Переглядів: 137 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar