Головна » 2017 » Март » 13 » ПРИЙШЛА ВЕСНА - СВЯТО ЖІНОЧЕ НАМ ПРИНЕСЛА
18:38
ПРИЙШЛА ВЕСНА - СВЯТО ЖІНОЧЕ НАМ ПРИНЕСЛА

львів 001.JPG

     Під таким гаслом 7 березня відбувся виховний захід у Чишківському ДНЗ з короткотривалим режимом роботи Мостиської міської ради Львівської області.

     У по-весняному прикрашеному залі малеча вітала своїх матусь, бабусь, сестер. Концертну програму цього дня побачили гості й глядачі, котрі завітали на свято. Низкою пісень привітали присутніх вихованці закладу: «Веснянка», «Мама, мамочко, моя!», «Мамині руки» та «Бабуся сонечко». Особлива атмосфера хвилювання була під час декламування віршів, кожна дитина намагалася якомога виразніше донести слова доброти та вдячності найдорожчій людині на світі.
      Під час розважальної програми проведено декілька конкурсів, в яких змагалися не тільки діти, а й мами. Це конкурси: «Я у мами найсильніший», «Мамині помічниці», «Весняні квітки».
Захід відвідала «Весна», з яскравими квітами та подарувала весняний настрій всім присутнім. Кульмінацією свята було вручення подарунків, зроблених власними руками з підказками вихователя Євець.О.І.. та помічника вихователя Калавай О.І., вихованцями закладу своїм матусям та рідним.

     Теплими словами та найщирішими побажаннями подякували батьки за творчу організацію та проведення свята. Свято 8 березня в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                         

 

 

Переглядів: 241 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar