Головна » 2018 » Март » 17 » ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИЖКИ ГАЛИНА БРИТАН "БУТИ ЛЮДИНОЮ"
18:34
ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИЖКИ ГАЛИНА БРИТАН "БУТИ ЛЮДИНОЮ"

львів 001.JPG

14 березня 2018 року на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів відбулася зустріч з молодою,креативною, поеткою Галиною Британ з метою презентації збірки поезій «Бути Людиною".
Усі думки поетеси звернені до Бога. Поезія Галини Британ легка як крила, слово добре,миле,тепле, світле. Поетичний дух поетеси дарує силу,віру, надію,щастя, дарує крила, бо що "людина, яка безкрила".

З поезії Галини Британ.

ЖИТТЯ - це відчуття, що вирує,бурлить і грається з нами...., "то болем пронизливим долю штрикає". ЖИТТЯ то поле, то тернисте поле. Закликає, що досить його просто проживати. 
Життєвий дует – біле і чорне, невгасимий дует. Життя одне, життя єдине, життя у кожного своє, не пропускай ті хвилини, які важливі над усе! ЖИТТЯ без душі – це існування. ЖИТТЯ – це дощ!
Її МРІЇ складають надії, найзаповітніша- бути Людиною. ЧАС – живе, а не проживає.
ЩАСТЯ – це дорога до храму Божого. Це надія, любов і віра. Його не потрібно шукати, живе у серці, що вміє любити, прощати. Щасті у світанку,в дощі, воно життя.
Щасті у світанку,в дощі, воно життя. Життя – це театр. Слово- штрикає, калічить,туманом думки обгортає. АНГЕЛ –це мати, солдат, любов, щастя Любов – це перемога.
ОЧІ – (ст.13) пророчі, ми заглядаєм у майбуття, будуємо життя!

 

 

 

Переглядів: 447 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar