Головна » 2017 » Октябрь » 18 » Поїздка музеями Львова
11:13
Поїздка музеями Львова

14 жовтня 2017 року в Україні святкували Свято Покрови ,День Захисника України та 75 річницю створення УПА.  Саме тому учні Годинівської ЗОШ І-ІІ ст. та вч. Федевич А. В. відвідали Музей визвольної боротьби та Музей ім. Р. Шухевича.

      Першою нашою зупинкою був Музей визвольної боротьби. Екскурсовод цікаво та повчально розповідав про важкий шлях українців до незалежності та особливу роль УПА у цій боротьбі. Діти змогли побачити оригінальні речі побуту,зброю та важливі документи УПА. Жахливі світлини змусили кожного задуматись,якою ціною нам далась наша незалежність.

      Музей ім. Р. Шухевичадам змогу дітям ближче познайомитись з визначною постаттю -генералом-хорунжим  Української Повстанської Армії . Там ми мали змогу дізнатись багато нових цікавих фактів із життя Романа Шухевича. Дітям розповіли про великий вклад цієї людини у історію визволення України.

       З упевненістю можна сказати ,що такі поїзди вчать дітей цінувати свободу та незалежність,яка далася українцям важкою ціною.  Після таких екскурсій в учнів підсилюється відчуття патріотизму любові та відданості.

Переглядів: 249 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar