Головна » 2018 » Август » 1 » ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ (АНГЛ.МОВА)
16:32
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ (АНГЛ.МОВА)

львів 001.JPG

    Другий день поспіль вчителі англійської мови вдосконалюють методи навчання граматики, проведення навчальних ігор у першому класі відповідно до програми НУШ.
День розпочався з мовної зарядки – гри на пригадування імен, роботи в парах.
Під час теоретичного курсу тренер Мар’яна Романівна Нестерук презентувала вчителям цікаві шляхи подання граматичного матеріалу, введення лексичних одиниць.
Найцікавіше проходили практичні заняття на яких вчителі застосовували ігрові технології на уроках англійської мови як один із шляхів формування пізнавального інтересу учнів.
Серед безлічі шляхів формування у школярів пізнавального інтересу одним з найбільш ефективних є організація ігрової діяльності. Структура гри її смисловий зміст і правила передбачають створення евристичної середовища, постійно стимулюючої пізнавальну і творчу активність дитини, яка, як відзначають психологи, може виявлятися як епізодично, ситуативно, так і постійно, мати різну ступінь вираженості - від самостійного виконання відомих правил, перенесення відомих способів дії в нову ситуацію до вироблення нового оригінального рішення ігрової задачі. Наявність пізнавальних інтересів у школярів сприяє зростанню їх активності на уроках, якості знань, формуванню позитивних мотивів навчання, активної життєвої позиції, що в сукупності і викликає підвищення ефективності процесу навчання.
На заняттях вчителі спілкуються тільки англійською мовою, що дає змогу вдосконалити, поглибити мовні навички.

 

 

 

Переглядів: 245 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar