Головна » 2017 » Февраль » 24 » ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ОЛІМПІАДИ З ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЕТИКИ 2017 року
19:45
ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ОЛІМПІАДИ З ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЕТИКИ 2017 року

львів 001.JPG

18 лютого 2017 року КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» разом з Катехитично-педагогічним інститутом, філософсько-богословським факультетом Українського католицького університету провів ІІІ етап учнівської обласної олімпіади з християнської етики. Переможці  ІІ етапу олімпіади  учениці 8,10 класу Смола Анастасія Михайлівна(Мостиська ЗОШ №2) і Калужна Роксолана Михайлівна (Мостиська ЗОШ №1) мали можливість проявити свої знання.

Декан філософсько-богословського факультету УКУ о. Роман Завійський у вітальному слові до учнів ознайомив їх з інноваційними освітніми можливостями факультету, запросив обирати фах богослова у майбутньому,а , заступник директора КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Микола Кацюба побажав їм якнайкраще показати свої знання . Невимушена атмосфера сприяла учасникам мислити невимушено і  креативно.

Поспіль  учнів гостинно пригостили кавою/чаєм, українським борщем з пампушками, також вручили диплом учасника ІІІ етапу учнівської обласної олімпіади з християнської етики та в якості подарунка -  книги для організації християнського дозвілля – «Яскраві барви любові до Божого творіння», а також «Уроки виховання характеру». Галина Сохань, голова журі, подякувала вчителям за те, що якнайкраще підготували учнів до олімпіади, поділилася з ними планами про проведення наступних заходів.

Учениці разом з учителем Євець Лілею Михайлівною здійснили екскурсію по Львову. Було цікаво і дуже весело. Час пролетів непомітно. Дівчатка побачили родзинки міста, відчули неповторну атмосферу старого Львова.

 

 

 

 

Переглядів: 277 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar