Головна » 2017 » Март » 13 » ПЕДАГОГИ АРЛАМІВСЬКОВОЛЯНСЬКОЇ ЗОШ I-II СТ. УЧАСНИКИ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ЦЕНТР ОСВІТНІХ ІНІЦІАТИВ"
14:13
ПЕДАГОГИ АРЛАМІВСЬКОВОЛЯНСЬКОЇ ЗОШ I-II СТ. УЧАСНИКИ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ЦЕНТР ОСВІТНІХ ІНІЦІАТИВ"

львів 001.JPG

У лютому 2017 році педагогами Арламівськоволянської ЗОШ І-ІІ ступенів  на конкурсний відбір Благодійної організації «Центр освітніх ініціатив» було надіслано анкети «Демократія в школі – демократія в громаді». І уже в березні вищевказаний навчальний заклад було відібрано до участі в проекті, який

співфінансувався Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні».

  У м. Львів було відряджено директора школи О.Костиру, учителя української мови та літератури Г.Кучерук та учителя початкових класів Г. Ковальчик.

   2 березня навчання велося спільно для  директорів  шкіл та учителів, а наступні 3 дні лише для учителів.

    Із проектом учасників ознайомила  Олена Шинаровська та Ельжбета Толвінська - Крулікова, Ева Любчинська пояснила чому соціально-громадянські компетентності так  важливі на даному етапі.

   Заняття проводили у формі практичних занять, лекцій та  тренінгів.

У ході семінару педагоги мали змогу познайомитись із колегами із об’єднаних територіальних громад Львівської області, поділитися досвідом, розповісти про свій навчальний заклад, про досягнення  громади, висловили свою думку щодо проекту.

  Багато корисного взяв для себе кожен  учасник, набуті в ході навчання уміння, навички та надбання будуть неодмінно використані в практиці.

 

 

 

 

Переглядів: 229 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar