Головна » 2017 » Март » 13 » ОСВІТА ДЛЯ ДЕМОКРАТІЇ
15:59
ОСВІТА ДЛЯ ДЕМОКРАТІЇ

львів 001.JPG

        У результаті конкурсного відбору Берегівський НВК був запрошений до участі в проекті «Демократія у школі-демократія в громаді», організований Федерацією освітніх ініціатив з Варшави (Польща) та Благодійною організацією « Центр освітніх ініціатив» зі Львова (Україна), що співфінансується польсько-американським Фондом Свободи в рамках програми RITA -«Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії».

         Директори і двоє вчителів із 7 шкіл об’єднаних територіальних громад Львівської області проходили чотириденні тренінги, які проводили тренери Федерації освітніх ініціатив з Варшави, що є розробниками сценаріїв.  Зеновій  Михайлович брав участь в одноденному семінарі (02.03.2017р.), а вчитель початкових класів Піх Оксана Ярославівна і основ християнської етики

Середа Галина Миколаївна працювали зі сценаріями освітніх проектів 4 дні(02.03.-05.03.2017р.). Педагоги отримали нові знання і навики, які стосуються проектного міжпредметного підходу у навчанні, ознайомились з етапами їх реалізації. Директори  начальних закладів вчились налагоджувати локальне партнерство державних, громадських і бізнесових структур для розвитку місцевих ініціатив.

З 01.04.2017 по 30.09.2017р.р. триватиме реалізація освітніх проектів у школах.               У кожній із 7 шкіл планується реалізація мінімум 4 проектів із 10 запропоно-ваних (2 у 1-3 класах і 2 у 4-6 класах).

    У травні відбудуться візити до шкіл українських і польських експертів для підтримки та моніторингу реалізації проектів. Організатори забезпечать школи наборами канцтоварів та матеріалів, необхідних для реалізації проектів.

 

 

 

 

 

Переглядів: 244 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar