Головна » 2017 » Март » 7 » ОРІГАМІ - ТРАДИЦІЙНИЙ ЯПОНСЬКИЙ ПОДАРУНОК
11:48
ОРІГАМІ - ТРАДИЦІЙНИЙ ЯПОНСЬКИЙ ПОДАРУНОК

львів 001.JPG

«Вивчаємо англійську мову – пізнаємо увесь світ» -  девіз гуртка англійської мови Мостиського Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Н.Гонтова). Цього разу наша увага зосередилась на незвичайній східній державі – Японії. Весна прекрасна завжди, її чекають усі, але в Японії ця пора року винятково прекрасна. З її приходом пов’язано багато традицій та обрядів, з якими ми ознайомились на тематичному занятті «Японська весна».

Вихованців найбільш зацікавило японське мистецтво «оріґамі». Вони із подивом спостерігали, як із квадратного клаптика паперу можна створити неймовірні форми: тварини, квіти, казкові персонажі, тому із великим ентузіазмом взяли участь в майстер класі із оріґамі. Результат: чудові листівки. Оріґамі – традиційний японський подарунок, тому свої шедеври вихованці вирішими подарувати мамі або бабусі.

На завершення, діти переглянули презентацію «Незабутні краєвиди японії», що супроводжувалась традиційною японською музикою. Усі вихованці виявими бажання і надалі пізнавати багато нового про інші народи та культури.

Переглядів: 273 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar