Головна » 2017 » Октябрь » 23 » Не хвались, ідучи в бій, а хвались, ідучи з бою
12:44
Не хвались, ідучи в бій, а хвались, ідучи з бою

   19 жовтня 2017 року у Арламівськоволянській ЗОШ І-ІІст. Мостиської міської ради  Львівської області(директор школи О.М.Костира) пройшли військово-патріотичні змагання «Не хвались, ідучи в бій, а хвались, ідучи з бою» з нагоди Дня захисника України – свята, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва під керівництвом вчителя історії Конюховської Т.О.

    Мета змагання: ознайомити  учнів з традиціями, звичаями українського козацтва; виховувати глибоку повагу до козаків, які віддали своє життя в ім’я  майбутнього людства; розвивати почуття гордості за минуле нашої Батьківщини, прищеплювати любов до неньки - України.

    Змагалися команди «Чайка» (8 клас)  і «Хортиця» (9 клас).  В ході змагань було проведено ряд конкурсів:  «Сильна рука», «Бурхливий Дніпро», «Втеча з полону», «Стрибки на «конях», «Затанцюємо гопак», «Урятувати пораненого товариша», « Передай м’яч». У перерві між конкурсами дівчата виконували козацькі пісні та  читали  гуморески. На завершення змагань журі підвели підсумки  і нагородили переможців грамотами.

Переглядів: 294 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar