Головна » 2017 » Май » 4 » Мостиські школярі вшанували пам'ять Героя України В.Чорновола
18:11
Мостиські школярі вшанували пам'ять Героя України В.Чорновола

львів 001.JPG

Команда Мостиської ОТГ у складі учнів Мостиської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів та керівників Ілечко О.О. і Калужного А.Я. брали участь у обласному сходженні  учнівської молоді на гору Маківку, присвяченого

 80-річчю від дня народження В.Чорновола, яке відбулося 28-30 квітня 2017р. Перед учасниками команди було поставлено завдання: піднятися

 13 км в одну сторону на гору Слави Українських Січових Стрільців. Однак учні, не зважаючи на втому та погані погодні умови, змогли досягнути цілі, за що були нагороджені значками «Учасник сходження на г. Маківку». На вершині відбувся молебень за загиблими, хто поклав голову на цій горі за свободу рідного краю. А також учням коротко розповіли про події, які відбувалися  у 1915р.

   У творчо-мистецькому конкурсі «Краща інсценізація патріотичної пісні» наші учні посіли 6-те місце, а у конкурсі «Кращі знавці життя та діяльності В.Чорновола» -  2-ге місце, це дозволило посісти 5-те місце у загальнокомандному заліку.

Львівським обласним центром краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді було також організовано конкурс на кращих знавців біографії В’ячеслава Чорновола та творчий конкурс, під час яких учні могли продемонструвати свої творчі уміння та інтелект.

Команді вручено подяку та грамоту за активну участь в обласному сходженні учнівської молоді на гору Маківку, присвяченого 80-річчю від дня народження В.Чорновола.

 

 

Переглядів: 264 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar