Головна » 2017 » Апрель » 11 » Міжнародний день дитячої книги у Крисовицькій ЗОШ I ступеня
17:21
Міжнародний день дитячої книги у Крисовицькій ЗОШ I ступеня

львів 001.JPG

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги. Саме з цієї нагоди у Крисовицькій ЗОШ І ступеня силами учнів школи та під керівництвом вчителів Куцій Г.І. та Висняцької О. С. було проведено свято дитячої книги «Хочеш знати все і всіх – другом будь хорошим книг».

   На свято були запрошені батьки учнів, староста села Крисовичі –

 Сорока О.М., зав. бібліотекою - Левицька К.Є., зав. клубом –

Єпіксімова О.З.

  Головна мета свята – надати відомість про книгу, її виникнення, популяризувати читання літератури, формувати щоденну потребу у читанні книги.

  Розпочали свято учениця 1 класу- Бурко Андріана та учень 2 класу – Юрга Назар. Діти переглянули відео – фільм «Історія виникнення книги». Познайомилися з почесною гостею свята – книгою. Учні продемонстрували свої  знання про правила поведінки з книгою. Активно відповідали на запитання вікторин, згадали казкових героїв. Особливо відзначилися Бурко Андріана учениця 1 класу, Юрга Назар і Васькевич Віталіна – учні 2 класу, Ліпецький Максиміліан і Заболітний Павло – учні 3 класу.

  А наостанок діти із задоволенням переглянули мультфільм про трьох кошеняток «Книги ми не будем ображати» та ознайомилися з книжковою виставкою «Книга – твій друг, без неї – як без рук».

 

                                                                               

Переглядів: 248 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar