Головна » 2017 » Апрель » 11 » Книга та комп'ютер - наші друзі
15:46
Книга та комп'ютер - наші друзі

львів 001.JPG

             5 квітня  у Пнікутському НВК  Мостиської  ОТГ  відбувся показовий захід «Книга та комп'ютер – наші друзі», присвячений тижню дитячої та юнацької книги.

        Світ такий загадковий і прекрасний, так багато можна пізнати і навчитися за своє життя. Але в кожної людини є заняття, яке їй подобається найбільше. Звичайно, це читання книги. Вона була й залишається вірним супутником людини.
       Шкільний бібліотекар Гавданович Л.Р. спільно з вчителем музичного мистецтва Глоговським А.Е. підготували захід, під час якого розповіли про просвітительську роль бібліотек у житті суспільства, віддали належну шану книзі та комп'ютеру як найбільш сучасному, актуальному , зручному способу одержання знань. «Хто володіє інформацією, той володіє світом»  - ці слова, сказані англійським прем'єр-міністром Уїнстоном Черчіллем , є актуальними і сьогодні.

       Учні 5, 6, та 8 класів у театралізованій формі розповіли  про історію виникнення письма та книгодрукування, ознайомили  присутніх з засновниками перших бібліотек. Цікавою  для учнів була інформація про найбільшу та найменшу книги, які зберігаються у бібліотеках Лондона та Японії та про сучасні електронні книги.   Школярі  переглянули відеофільм «Комп'ютер у нашому житті». Завершила захід шкільний бібліотекар такими словами:

Якщо забракне серцю таємниць,

   Захочеш доторкнутись до святого,

     Пройди поміж тісних рядів полиць,

    Торкнися Книги – джерела усього!

     На заході були присутні учні, дирекція, вчительський колектив НВК, завідуюча сільською бібліотекою та батьки.

 

 

 

 

 

Переглядів: 226 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar