Головна » 2017 » Май » 5 » Хто здоровий, той щасливий
19:24
Хто здоровий, той щасливий

львів 001.JPG

У Хоросницькій ЗОШ І-ІІ ступенів нещодавно під керівництвом вчителя хімії та біології Барабах І.С.  відбувся виховний захід «Хто здоровий, той щасливий».

Мета заходу: пропагувати здоровий спосіб життя; формування в учнів негативного ставлення до наркоманії,тютюнокуріння,алкоголізму; формування почуття відповідальності за власне здоров’я; вироблення настанов приймати правильне рішення і сказати: «Ні! Шкідливим звичкам»; виховувати почуття милосердя, доброти, співчуття.

          У заході брали участь учні 6-9 класів та учні 1-3 класів. Звучали пісні,вірші в яких учні пропагували здоровий спосіб життя, у своїх виступах розкрили негативний вплив тютюну,наркотиків та алкоголю на здоров’я, націлювали учнів на те, що здоров’я не існує саме по собі,воно не дається на все життя, не є постійним і незмінним   і потребує турботи  протягом  усього життя.

     Захід сприяв розвитку в учнів  почуття відповідального ставлення до свого здоров’я, розуміння того, що ніякі успіхи при досягненні поставленої мети не можуть бути виправдані, якщо вони пов’язані з погіршенням  здоров’я, що здоров’я треба берегти, вести здоровий спосіб життя.

Переглядів: 311 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar