Головна » 2017 » Март » 15 » ГЕНЕРАЛ - ХОРУНЖИЙ РОМАН ШУХЕВИЧ
15:41
ГЕНЕРАЛ - ХОРУНЖИЙ РОМАН ШУХЕВИЧ

львів 001.JPG

  Героїчна боротьба УПА й визвольно-революційного підпілля, – це найбільш героїчна доба в історії України. Знайте, що такої геройської доби не знає історія людства. У тінь пішли прославлені герої Термопілів. На героїзмі УПА й визвольно-революційного підпілля будуть виховуватися нові українські покоління. Боєць УПА. Український революціонер заступить місце мужнього спартанця в історії людства.

Роман Шухевич

 

  У Підлісецькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся тематичний урок, присвячений вшануванню пам’яті головного командира УПА, генерал – хорунжого Романа Шухевича, який провів Пемпусь Д.В. Вчитель  ознайомив учнів із створенням та діяльністю УПА,формував в учнів повагу до тих часів, виховував почуття патріотизму, національної гордості, самосвідомості, любові до рідного краю, розвивав почуття відповідальності до своїх обов’язків перед державою.

   Учні ознайомилися з життям та боротьбою Романа Шухевича  із стінгазети.

    Покоління XXI ст. має чітко усвідомлювати масштаби втрат, що поніс народ України, адже саме йому доведеться робити висновки на майбутнє. І тому сьогодні ми маємо докласти всіх зусиль, щоб у майбутньому житті українського народу це ніколи не повторилося. Ми просто зобов’язані назавжди увічнити у своїй пам’яті тих, хто став безвинною жертвою у боротьбі.

 

 

 

Переглядів: 250 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar