Головна » 2018 » Июнь » 11 » День захисту дітей
00:39
День захисту дітей

День 1 червня у таборі відпочинку «Дзвіночок», що діє при Хоросницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів був присвячений Дню захисту дітей.

Разом з вихователями груп «Калина» і «Веселка» діти зробили ранкову зарядку. Начальник табору Барабах І.С. провела інструктаж про правила поведінки під час ігор та розваг.

Проведено бесіду «Мир і дружба – не дива, або знай свої права», під час якої школярі мали змогу ознайомити з Декларацією прав дитини.

Потім учні з великим задоволенням взяли участь у конкурсі дитячого малюнка «Моє дитинство золоте». Найкращими були роботи таких учнів: Леськів Марти та Венгер Соломії (1 клас), Музики Владислава (2 клас), Яртим Анастасії (3 клас), Леськів Ростислава, Реви Дмитра та Хитри Анастасії (4 клас).

Найцікавішою для дітей виявилася розважальна програма «Щасливе дитинство моє», під час якої учні розповідали про цікаві і найважливіші моменти свого життя.

Завершився день у таборі лінійкою, на якій начальник табору Барабах І.С. подякувала усім дітям за їхню активність і старання та ознайомила з планом роботи на наступний день.

Переглядів: 235 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar