Головна » 2017 » Февраль » 22 » ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТИХ, ХТО НЕ ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ
16:15
ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТИХ, ХТО НЕ ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ

львів 001.JPG

        20 лютого у Чишківському дошкільному навчальному закладі з короткотривалим режимом роботи Мостиської міської ради Львівської області відзначили День пам’яті героїв Небесної Сотні. З цієї нагоди у ДНЗ підготували ряд заходів, щоб гідно вшанувати загиблих Героїв, пригадати кожного борця за волю України та помолитися за них. Дітьми було запалено свічку пам’яті, намальовано малюнки на тему «Герої України».
     Юні хлопці, чоловіки та жінки вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям. Сумно і боляче. Хто б міг подумати, що в 21 столітті, після всього, що пережила наша держава, все повториться знову.
     Сьогодні кількість загиблих вже вимірюється тисячами. І кінця, поки що, цьому не видно. Не будемо говорити про те, хто і за що бореться. Ця тема вже достатньо висвітлена в просторах інтернету, в коментарях, у повсякденних розмовах.  Давайте в цей день просто віддамо шану тим, хто "положив серце й душу за нашу свободу".
      Як би ви не ставились до Майдану, що би ви не думали про його учасників, єдине те, що вони хотіли кращого майбутнього для українців, вже варте пошани. Вони розпочали процес духовної перебудови нації та передали естафету нам.
       20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні. Однак сьогодні варто згадати про всіх, хто віддав своє життя впродовж останніх років. І згадувати надалі, завжди, хоча б для того, аби не допустити чогось подібного в майбутньому. Адже ці події багато що прояснили, відкрили багатьом очі, розставили все по своїх місцях. І якщо правильно скористатись цим досвідом, ми справді можемо побудувати незалежну і процвітаючу державу.

Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишитесь у наших серцях…

 

Переглядів: 251 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar