Головна » 2017 » Апрель » 3 » ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ НА БАЗІ м.МОСТИСЬКА- 2017р.
17:48
ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ НА БАЗІ м.МОСТИСЬКА- 2017р.

львів 001.JPG

   День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України

«Про День довкілля» № 855/98.

Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

     Учні Мостиської ЗОШ №2 також долучилися до відзначення цього дня, а саме, учні 8-А, 10-А і 10-Б класів разом із вчителями Кахнич М. П., Вергун М. М. і Шпуком Р. Б. здійснили прибирання парку Т.Г. Шевченка.

Взявши до рук господарський інвентар, діти звільнили схили пагорбу від

залишків торішнього листя, кори та іншого навіяного сміття. За словами дітей, їм довелося збирати брудні памперси, порожні банки від консерви, пляшки від алкогольних напоїв, використані засоби індивідуальної гігієни. Під час прибирання всі були шоковані: люди не цінують того, що подарувала їм природа.

  Прибув на цей захід мер міста Мостиська Сторожук С. С., який похвалив дітей за їхню працю і відповідальність. Сергій Степанович був задоволений працею дітей і відзначив, що кожна людина повинна усвідомлювати свою роль у намаганні зберегти планету, її багатства і ресурси для нащадків.

 Також учні привели в належний стан  подвір’я школи, посадили дерева, прибрали і озеленили свої класи.

Переглядів: 252 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar