Головна » 2017 » Март » 3 » ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ
18:58
ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

львів 001.JPG  Всесвітній День цивільного захисту в Мостиській ЗОШ №2  І-ІІІ ступенів.

Основними завданнями проведення Дня цивільного захисту в Мостиській ЗОШ №2 І –ІІІ ступенів було вироблення в учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоровя та життя ;практична перевірка вміння учнів користуватися засобами індивідуального захисту, надавати першу допомогу.

    В рамках відзначення Всесвітнього Дня цивільного захисту в Мостиській ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів, спрямованих на збереження життя та здоровя людини.

     Вчителі Захисту Вітчизни Шпук Р.Б. та Кахнич М.П. провели вікторину – змагання з учнями 10 –х класів «Юні рятівники», мета якої навчитися швидко оцінювати небезпечну ситуацію, приймати оптимальне рішення щодо її подолання, рятування свого життя та надання допомоги іншим.     

         Також вчителями були проведені бесіди з учнями про небезпеки природного, техногенного та соціально – політичного характеру і уроки Захисту Вітчизни на тему «Цивільний захист». На уроках учні дізналися про причини виникнення надзвичайних ситуацій, правила поведінки під час НС,надання першої допомоги. Як підсумок уроків була проведена вікторина «Вчимося жити в безпеці». Учні молодших класів взяли участь у підготовці виставки малюнків присвяченої Дню цивільного захисту.

          З метою донести до учнів інформацію про основні види небезпек та наступні дії у випадку надзвичайних ситуацій, вчителями ЗВ була організована виставка тематичних плакатів.

Переглядів: 232 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar