Головна » 2020 » Август » 6 » ОГОЛОШЕННЯ
00:13
ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 05.08.2020р.

 

За рішенням конкурсної комісії від 04.08.2020 року, протокол №1, відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області оприлюднює

СПИСОК

осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Мостиської міської ради Львівської області:

 

  1. Данчак Вікторія Андріївна, освіта — вища, Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2013 рік закінчення, за кваліфікацією — спеціаліста з логопедії, спеціального психолога дошкільних та шкільних закладів; корекційного психопедагога, спеціального психолога, викладача спеціальної психології.
  2. Дудек Соломія Романівна, освіта — вища, Львівський національний університет імені Івана Франка, 2017 рік закінчення, за кваліфікацією — педагог-дефектолог, логопед дошкільних, шкільних і соціально-реабілітаційних закладів для осіб з порушенням психофізичного розвитку.
  3. Гайдук Ірина Андріївна, освіта — вища, Національний університет «Острозька академія», 2018 рік закінчення, за кваліфікацією — психолог, психолог у сфері охорони здоров’я та соціальної допомоги, фахівець у галузі клінічної психології.

 

 

До уваги кандидатів на  заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи

«Інклюзивно-ресурсний центр»

Мостиської міської ради Львівської області

 

ОГОЛОШЕННЯ

Конкурс відбудеться 12.08.2020 року, початок о 11.00 год. у приміщенні відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області за адресою: вул.Грушевського, 3, м. Мостиська, Львівська область, 81300.

Переглядів: 136 | Додав: osvita-mmrlo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar